Echilibru și bunăstare pentru o viață sănătoasă

Asociația Pe Drumul Cel Bun depune primul proiect Echilibru și bunăstare pentru o viață sănătoasă în competiția #ÎnStareDeBine susținută de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Provocarea care a determinat înființarea asociației și implementarea proiectului Echilibru și bunăstare pentru o viață sănătoasă constă în nevoia de a promova un stil de viață sănătos și echilibrat grupurilor de persoane vulnerabile. Starea de sănătate este influențată de numeroși factori, printre care predispoziția genetică, experiențele adverse din copilărie, obiceiurile deprinse, contextul socioeconomic, afecțiunile medicale cronice sau abuzul de alcool sau droguri la care sunt predispuse grupurile vulnerabile.
Sănătatea și bunăstarea sunt aspecte interconectate și sunt afectate de politicile și actiunile dintr-o serie de sectoare, inclusiv educație, sistemul de sănătate, ocuparea forței de muncă, incluziunea socială și eforturile de combatere a sărăciei.
Cauza problemei constă într-un set de obiceiuri și deprinderi atât în ceea ce privește alimentația, cât și exercițiile fizice sau chiar de meditație.

One comment

Comments are closed.