Ne bucurăm că eşti dispus să te implici direct în acest proiect. Costul unui sticker (autocolant) este de 1 euro.

Dacă eşti din Cluj-Napoca tot ce trebuie să faci este să iţi alegi varianta de autocolant din secţiunea stickere, să faci contribuţia la Fundaţia Comunitară Cluj şi să vii la service auto iovi să ţi-l lipim pe maşină. Contribuțiile la Fondul “Pe drumul cel bun” pot fi realizate prin următoarele modalități:

• În numerar, la sediul Fundației Comunitare Cluj (Str. Cloșca 6/2);
• Prin bancă: în numerar sau prin OP: IBAN RO95 BTRL 0130 1205 J303 07XX, Banca Transilvania, Cluj – Napoca, cu mențiunea pe OP “Contribuție Fond Pe drumul cel bun”
On-line – cu mentiunea pentru proiectul Pe drumul cel bun

Dacă eşti din alt oras te rog să ne trimiţi un mail la office@iovi.ro cu dovada contribuţiei şi să ne precizezi: modeleul, numărul şi adresa de livrare. În acest caz te va costa în plus transportul.

Dimensiunea autocolantului este de 15x15cm astfel încât să fie vizibil şi lizibil pentru cei aflati în maşina din spatele tău în trafic.

Autocolantul nu iţi afectează vopseaua sau geamul masinii. După ce îl dezlipeşti iţi poate rămâne un strat subţire de adeziv care se înlatură uşor cu orice diluant – daca o să vrei sa te ajutăm cu asta echipa de la service auto iovi iţi stă la dispoziţie voluntar.

La fel dacă ai nevoie de ajutor la lipirea autocolantului te aşteptăm la sediul serviceului auto iovi si o să îl lipim noi pentru tine astfel încât să nu rămână bule de aer sub autocolant.

Acestea sunt variantele de autocolante din care puteti alege pentru a le lipi pe masina:

Idee si design Alexandra GUNA

Idee si design Alexandra GUNA

Idee si design Victor MIRON

Idee si design Victor MIRON

Idee si design Victor MIRON

Idee Andrei ROTH / design Alexandra GUNA

Idee si design Alexandra GUNA

Roxana Octavia Bîlc, Bogdan Bîlc & Agentia Media WebCentuy

Abrudan Ana-Maria

Cipri Boboi

Iuliu Duma

Iuliu Duma

Iuliu Duma

www.aheadstudio.ro