Proiectul si comunitatea Pe drumul cel bun ia amploare si la sugestia mai multor persoane am hotarat sa incepem seria intalnirilor informale Driving Manners Meet-up.
La aceste intalniri ne vom cunoaste toti cei interesati de bunele maniere in trafic si vom avea cate un invitat relevant din lumea auto (piloti de curse, reprezentati de la circulatie din cadrul politiei, jurnalisti din domeniul auto, etc) care ne va impartasi parerile si bunele practici personale referitoare la curtoazia in trafic.
Primul eveniment va fi la sfarsitul acestei luni unde te asteptam sa participi, sa socializam si sa ne impartasim ideile despre cum putem aduce impreuna o schimbare pozitiva in traficul clujean.
De asemenea e foarte important sa ne spui pe cine ai vrea sa avem invitati in cadrul acestor evenimente astfel incat sa putem lua legatura cu posibilii invitati din timp. In plus ne poti recomanda locatii care crezi ca ar fi potrivite pentru eveniment si care ar puta sa ne ofere o incapere pentru 30 de persoane – in principiu ne gandim la baruri si pub-uri unde sa avem parte de o atmosfera destinsa.
Sper sa ne cunoastem live si sa fim mai buni impreuna.