I Love Cluj in parteneriat cu Pe drumul cel bun si cu Service Auto Iovi ofera ocazia unei persoane sa participe la evenimentul TEDxEroilor din 10 decembrie de la Cinema Victoria. E inutil sa mai spunem cat de interesant se anunta evenimentul si la fel de inutil este sa mai spunem ca locurile s-au ocupat deja asa ca acest concurs e una din putinele sanse de a mai putea participa la eveniment :) .

Invitatia la TEDxEroilor se va oferi in urma unui concurs. Tot ce trebuie sa faci este sa creezi designul pentru un sticker motivational pentru proiectul pe drumul cel bun, sau sa convingi / rogi / “obligi” un prieten sa faca un astfel de design de sticker pentru tine. Dupa cum bine stiu toti consumatorii de conferinte TED, numele TED este un acronim de la Technology, Enterteinment si Design. Impreuna putem da D-ului si o alta directie, nu doar Design ci si “Drum bun”.

Practic si concret cine vrea sa participe trebuie sa posteze pe wall-ul paginii de facebook a proiectului pe drumul cel bun un design de sticker. La acest pas sunt importante de stiut urmatoarele aspecte:
- mesajul stickerului trebuie sa fie unul pozitiv, inspirational si sa promoveze bunele maniere in trafic
- dimensiunea unui sticker este de 15×15 cm
- termenul limita de postare a designului este joi, 8 decembrie 2011, ora 18.00 si, repet, postarea se face pe wall-ul paginii de facebook a proiectului; postarile ulterioare sunt binevenite dar nu mai participa la concurs
- numele imaginii trebuie sa contina numele persoanei care participa, adica cine posteaza trebuie sa isi scrie si numele daca nu e evident dupa user name-ul folosit pe facebook

Castigatorul invitatiei la TEDxEroilor va fi persoana care strange / aduna cele mai multe like-uri la designul de sticker de pe wall-ul pe drumul cel bun. Concursul se incheie vineri, 9 decembrie 2011 la ora 16.00, astfel cine are cele mai multe likeuri va primi vineri seara invitatia.

Pentru orice informatii suplimentare va rog sa ne scrieti la adresa de mail victor@iovi.ro.

Succes!!!

PS: Daca citeste acest articol si cineva care e deja confirmat ca si participant la TEDxEroilor avem o veste buna si pentru acea persoana: vom oferi cate un sticker pe drumul cel bun fiecarui participant la eveniment.